Tuinmensen.nl Tuintips Top 5 online tuincentra voor residentiële landschapsontwerpers bij mij in de buurt

Top 5 online tuincentra voor residentiële landschapsontwerpers bij mij in de buurt


Living a green life. Handsome mature man in uniform gardening and looking at camera

Als je een beginner bent in tuinieren, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. De eerste stap is om de basis van de kunst te begrijpen. Je hebt misschien gehoord van Emily Warren, maar je kent haar naam niet. Haar bedrijf heet Garden Life en ze heeft vier jaar ervaring. Ze combineert inheemse planten met showstoppers om een ​​unieke stijl te creëren. Je kunt ook op vrijdag haar tuin bezoeken om meer te weten te komen over verschillende planten. Haar tuin is een creatieve haven en speeltuin voor haar kinderen en familie.

Hoewel je misschien aarzelt om voor de eerste keer te gaan tuinieren, moet je beginnen met iets eenvoudigs en gemakkelijks om voor te zorgen. Sommige mensen kweken graag kruiden of groenten. Sommige mensen zijn avontuurlijk genoeg om zeldzame planten uit te proberen op kwekerijen. Als je de volgende stap wilt zetten, kan het helpen om Planting the Oudolf Gardens at Hauser & Wirth Somerset van Rory Dusoir te lezen. Dit boek bevat foto’s van Jason Ingram en helpt je de basisprincipes van het kweken van planten te identificeren.

Als je meer wilt weten over planten, begin dan bij de basis. Of het nu gaat om het kweken van groenten, zeldzame orchideeën of een bijzondere boom, hier vind je inspiratie. Het is ook belangrijk om te leren over de gezondheid van planten. Arber informeert tuinders over plantenwelzijn en plantverzorgingsroutines en deelt handige tips en trucs. Ook beantwoordt ze veelgestelde vragen over bijen en bessen. Uiteindelijk kun je meer genieten van tuinieren.

Biodiversity Gardening is een uitstekende site om inspiratie op te doen. Deze blog belicht unieke planten die deel uitmaken van de natuur. Ze richt zich op bomen, struiken en vaste planten en haar blog staat vol met fascinerende informatie over deze planten. Ongeacht je kennisniveau, op haar blog vind je een inspirerende post over planten. Deze blog is een geweldige manier om meer te weten te komen over nieuwe planten en technieken. En het is gratis!

Als je in een kouder klimaat leeft, overweeg dan om deze blog te volgen. Het beschikt over planten die kunnen gedijen in de koudere klimaten van het noorden. Ze laat zelfs de inheemse planten van New England zien. Haar blog staat vol met fascinerende inhoud, waaronder interviews met professionals en interessante doe-het-zelfprojecten. Ook deelt ze prachtige foto’s van haar tuin. Dit is een geweldige plek om te beginnen. Neem dus de tijd om het te lezen. Het is het waard. Met de beste blogs ziet je tuin er beter uit.

EDWINA VON GAL is een landschapsontwerper die in de Hamptons woont. Ze heeft tuinen ontworpen voor klanten als Rockefeller Center en INA GARTEN. Ze is een groot pleitbezorger voor milieuzaken en heeft veel tuiniers kunnen inspireren. Haar passie voor het milieu is inspirerend! Haar ontwerpwerk is niet alleen mooi maar ook duurzaam. Het bevat geen chemicaliën. Het is niet giftig, wat betekent dat het het milieu en de mensen niet schaadt.