Tuinmensen.nl Tuintips Tuintips – Hoe u de beste landschapsbedrijven in de buurt van mijn locatie vindt

Tuintips – Hoe u de beste landschapsbedrijven in de buurt van mijn locatie vindt


Man asking gardening center worker for help

Voordat je aan de slag gaat met je nieuwe tuin, moet je ervoor zorgen dat je toegang hebt tot water. Dit zijn waarschijnlijk de belangrijkste Tuintips, want als je geen waterbron in de buurt hebt, kun je je planten ook geen water geven. Als je geen waterbron hebt, kun je een slang kopen om naar de plek van je tuin te gaan en de planten water te geven wanneer dat nodig is. Je kunt zelfs je vingertop als meetinstrument gebruiken om te zien of een plant water nodig heeft.

Een andere tip is om glooiende tuinen te vermijden. Ze kunnen moeilijk te onderhouden zijn en kunnen duur zijn. Als u een hellend gazon heeft, zorg er dan voor dat u een locatie vindt met gemakkelijke toegang tot een waterbron. Als u geen geld wilt uitgeven aan een bewateringssysteem, kunt u kiezen voor een vlakke tuin. Als u geen watervoorziening heeft, gebruik dan Epsom-zouten.

Bij het kiezen van de beste locatie voor uw tuin, moet u eerst overwegen hoeveel tijd u beschikbaar heeft. Het hebben van een tuin op de juiste plek is essentieel voor de gezondheid van de planten. Kies een plek in de achtertuin waar je elke dag kunt wandelen. Zo weet je zeker dat je meer tijd hebt om het te verzorgen. Onthoud dat de meeste eetbare planten zes of meer uren zon per dag nodig hebben. Dit betekent dat als je in een zonnige omgeving woont, je een plek moet kiezen die ongeveer 6 uur zonlicht per dag krijgt.

Bijblijven met tuinieren is erg belangrijk in de zomermaanden. Met de hitte is het belangrijk om het gazon en de tuin vochtig en gezond te houden. Door minimaal 2,5 cm per week water aan uw tuin toe te voegen, kunnen de planten herstellen van de lange hete zomerdagen. Als dat niet gebeurt, kunt u altijd een slang of een druppelirrigatiesysteem gebruiken om uw tuin water te geven. Het is ook belangrijk om niet op natte grond te stappen, omdat dit verdichting veroorzaakt. Dat belemmert de wortelpenetratie en veroorzaakt een slechte drainage.

Afhankelijk van het klimaat in je regio kan maart onvoorspelbaar zijn, maar als je een tuindagboek hebt, weet je wat je moet doen en wanneer. U kunt een grondmonster naar de plaatselijke voorlichtingsdienst sturen, die de voedingsbehoeften van uw planten zal bepalen. Dan kun je beginnen met het planten en bewateren van je tuin op een manier die gastvrijer is voor vogels. Maar als je een beginnende tuinier bent, is een dagboek je beste vriend.

Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Hoewel juni niet de drukste maand is om te planten, is er nog veel te doen in de tuin. Het eerste dat u moet doen, is een verhoogd bed maken. Dit verhoogt niet alleen uw bodemvruchtbaarheid, maar stelt u ook in staat grotere planten te kweken. De volgende stap is om te beslissen welke soorten planten u in uw tuin wilt laten groeien. Probeer de variëteit te kiezen die goed zal groeien in uw klimaat.