Tuinmensen.nl Tuintips De 5 meest unieke manieren om een boeket bloemen te bezorgen

De 5 meest unieke manieren om een boeket bloemen te bezorgenBoeketten met bloemen bezorgen zijn al heel lang het ultieme symbool van romantiek. Of je nu iemand blije tranen wilt laten huilen of gewoon wilt verrassen, niets zegt meer “ik hou van je” dan een mooie bos bloemen. Maar de standaardvaas met rozen, anjers en lelies kan na zoveel jaar een beetje saai worden. Er zijn genoeg manieren waarop je die speciale persoon het perfecte boeket kunt geven zonder dat het weer hetzelfde wordt. Laten we eens kijken naar enkele ongebruikelijke ideeën om je volgende boeket bij de tijd te brengen…

Verras ze in de douche

Hoe kun je iemand beter verrassen dan met een boeket bloemen onder de douche? Dit is echt een uniek cadeau waarvan je geliefde zich zal afvragen hoe je het voor elkaar hebt gekregen. Het kost maar een paar dollar (afhankelijk van het aantal bloemen dat je wilt kopen) en je kunt het water van de douche gebruiken om het boeket een paar dagen vers te houden voordat je het water moet verversen. Wij raden u aan een lint om de bloemen te binden voordat u ze onder de douche zet, zodat ze niet uit elkaar vallen. U kunt dit gebruiken als het begin van een romantische avond met uw partner of een geweldige manier om hun dag te beginnen met een glimlach op hun gezicht.

Voeg wat confetti toe

Er zijn genoeg mooie boeketten verkrijgbaar met parels en andere mooie versieringen. Maar als je een boeket wilt dat echt uniek is, waarom probeer je dan niet wat confetti toe te voegen? Confetti boeketten zijn een geweldige manier om een beetje plezier toe te voegen aan elke gelegenheid of gewoon om iemand te laten zien dat je om hem geeft. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van kleuren en patronen aan de gelegenheid of de ontvanger te passen. U kunt een boeket kopen dat wordt geleverd met een vaas of een zak met losse confetti om rond uw geliefde te strooien. Dit is ideaal als je iets speciaals wilt doen voor een vriend maar niet genoeg geld hebt voor een volledig boeket.

Laat hun favoriete toetje zien

Iedereen heeft wel iets dat ze graag eten, maar er niet van zouden dromen om het ergens te bestellen. In plaats daarvan eten ze thuis een paar hapjes en laten ze de rest in de koelkast staan voor de volgende dag. De beste manier om die speciale persoon te laten zien dat je om zijn of haar trek geeft, is met een dessertboeket. Je kunt alles vinden, van cakepops tot cupcakes in boeketvorm. Er is zelfs een pizzaboeket in de vorm van een bloem! Als je hun favoriete toetje kent, kun je niet misgaan met een boeket. Je kunt kiezen tussen een miniboeket of een groot boeket. Een miniboeket is perfect voor één persoon, terwijl een groot boeket geweldig is om te delen met een groep vrienden of familieleden.

Vergeet de geurkaars en zachte muziek niet

Een boeket bloemen is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, maar het wordt nog specialer als je er een paar extra’s aan toevoegt. De eerste is een geurkaars. Niets creëert zo’n romantische sfeer als een geurkaars. U kunt kiezen uit verschillende geuren die passen bij het boeket of u kunt iets anders durven kiezen. Als je helemaal los wilt gaan, waarom voeg je dan niet wat zachte muziek toe aan de mix? Je kunt boeketten vinden met ingebouwde luidsprekers of een boeket met een kaartje waarmee je muziek kunt afspelen via je smartphone. Zoals je ziet, zijn er genoeg manieren waarop je iemand een boeket bloemen kunt geven zonder dat het saai wordt. Of u nu iemand wilt laten zien dat u om hem geeft of een beetje plezier wilt toevoegen aan uw volgende gelegenheid, deze vijf ideeën zullen u helpen het perfecte boeket te vinden.

Heb je na dit artikel het idee om bloemen te sturen naar iemand, laat dan nu je bloemen bezorgen in Hoofddorp!