Tuinmensen.nl Tuintips Wat is Orijen? Waarom is het belangrijk om uw puppy dit merk te geven?

Wat is Orijen? Waarom is het belangrijk om uw puppy dit merk te geven?Wanneer u op zoek bent naar merken hondenvoer, is een van de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden of dit merk alle voedingsstoffen heeft die uw puppy nodig heeft. Als u erover denkt om een nieuw hondenvoermerk voor uw puppy aan te schaffen, dan kunt u Orijen puppy overwegen. Dit komt omdat Orijen bekend staat als een van de beste merken als het gaat om het verstrekken van evenwichtige voeding aan uw huisdier. Wat is Orijen precies en waarom zou u het uw puppy geven? Lees verder voor meer informatie!

Wat is Orijen?

Orijen is een hoogwaardig droogvoer voor honden. Het is gemaakt met natuurlijke en humane ingrediënten en is vrij van granen, soja en maïs. Dit betekent dat het bijzonder geschikt is voor honden met allergieën of gevoeligheden en voor puppy’s. Orijen is een Canadees hondenvoermerk dat in 1991 werd opgericht door twee zussen. Hun visie was om een hondenvoer van hoge kwaliteit te creëren dat in Canada wordt gemaakt en dat echte, volledige voedingsmiddelen bevat. De term “orijen” is afgeleid van het woord “origin”, wat betekent dat Orijen echte, volledige voedingsmiddelen bevat zo dicht mogelijk bij hun oorspronkelijke bron. De ingrediënten komen uit Canada, de VS en Europa.

Waarom is Orijen belangrijk?

Orijen is een hoogwaardig hondenvoer dat rijk is aan eiwitten en probiotica, evenals voedingsstoffen. Dit maakt het een ideale keuze voor uw pup. Dit merk wordt ook geproduceerd met minimale bewerking, wat betekent dat uw puppy alle voedingsstoffen die hij nodig heeft uit dit voer kan halen. Zoals we hierboven al zeiden, is een van de belangrijkste redenen waarom u Orijen aan uw puppy zou moeten geven, dat het rijk is aan eiwitten. Dit maakt het bijzonder goed voor opgroeiende puppy’s. Omdat uw puppy in deze fase veel veranderingen doormaakt, heeft hij veel eiwitten nodig. In deze periode bouwt hij namelijk spieren op, evenals zijn immuunsysteem, cellen en botten. Meer eiwitten betekent dat uw puppy sneller groeit en sterkere botten en spieren kan opbouwen, evenals een sterker immuunsysteem.

Wat zit er in Orijen Puppyvoeding?

Als u besluit Orijen te kopen, moet u weten dat dit merk verkrijgbaar is in verschillende formules, afhankelijk van de behoeften van uw puppy. Wij hebben voor dit artikel het Orijen Puppyvoer geselecteerd omdat het een goede keuze is voor opgroeiende puppy’s. Dit voer is rijk aan eiwitten en probiotica, evenals andere voedingsstoffen die een gezonde groei en ontwikkeling bij puppy’s helpen bevorderen. Het bevat ook glucosamine en chondroïtine voor de gezondheid van de gewrichten. Dit maakt het bijzonder geschikt voor opgroeiende pups die gevoelig zijn voor gewrichtsproblemen. Eiwit: Dit is essentieel voor de groei en ontwikkeling van uw puppy. Het voorziet uw pup ook van aminozuren en antilichamen, die essentieel zijn voor een sterk immuunsysteem. Vet: dit voorziet uw puppy van energie en helpt zijn groei te ondersteunen. Koolhydraten: Uw puppy heeft ook koolhydraten in zijn voeding nodig om hem van energie te voorzien. Deze helpen hem ook om te groeien.

Is Orijen geschikt voor uw puppy?

Zoals we hierboven hebben vermeld, is Orijen een geweldige keuze voor opgroeiende puppy’s. Het bevat alle voedingsstoffen die je puppy nodig heeft om gezond en sterk te groeien. Als uw puppy tussen de 5 en 12 weken oud is of in een normaal tempo groeit, is dit merk het juiste voor hem. Is uw puppy ouder dan 12 weken, dan moet u hem een ander merk voeren. Hiervoor raden wij eerder een Ecostyle hondenbrokken aanbieding aan.

Slotwoorden

In deze fase heeft uw puppy veel voedingsstoffen nodig om sterk en gezond te groeien. Dit is een cruciaal onderdeel van zijn ontwikkeling, en u moet ervoor zorgen dat hij alles uit zijn voeding haalt wat hij nodig heeft. Als u besluit Orijen voor uw puppy te kopen, kunt u er zeker van zijn dat hij alle eiwitten, vetten en koolhydraten binnenkrijgt die hij nodig heeft. Orijen is ook rijk aan probiotica, mineralen en vitaminen, wat betekent dat uw puppy sterk en gezond kan groeien.